warenhuis

Thuiswinkelcentrum@gmail.com

onlineshoppen

Thuiswinkels winkelcentrum & diensten

Zie ook

home

Opleiding studie cursus vacature

opleiding, cursus, studie, of scholing volgen, werkzoeken, vacatures, bekijken en meer De opleidingen, cursussen, studie, scholen thuisstudie avondschool voor talencursus, boekhoudcursus, vakleren, vakstudie, iqtest en meer kijk snel op de werk en school pagina

Cursussen vacature  studie werk opledingen

Bij LOI.nl bepaalt u zelf hoe u studeert. Zo kunt u kiezen voor thuisstuderen met begeleiding via internet, studeren waar en wanneer het u uitkomt. Liever meer interactie en regelmaat, dan kunt u nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen.

Kwaliteit is onze onderscheidende factor die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Onze productgroepen:

University, HBO-studies, HBO-cursussen (korte cursussen op HBO-niveau), cursussen, taalcursussen, hobbycursussen, Audiocursussen (lesmateriaal staat volledig op cd). En sinds kort HBO Klassikaal en Cursussen Klassikaal.


LOI Kidzz

voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Leerzaam en vooral heel leuk. De vaardigheden die kinderen leren door de cursussen leveren een belangrijke bijdrage aan de resultaten op school.

Spelenderwijs leren, dat is pas leuk123test

tests op het gebied van IQ, carrière, persoonlijkheid en relatie. 123test biedt "Echte tests voor serieuze antwoorden". een overzicht met alle relevante tests op het gebied van IQ en intelligentie. Zoals anologieen, cijferreeksen, ruimtelijk inzicht, woordenkennis, syllogismen en figuurreeksen.

Sonnevelt Opleidingen

het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 17 jaar ervaring de marktleider in Nederland.

Momenteel 20 opleidingen die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen.

LOI biedt nu ook klassikaal onderwijs aan.